Archief per maand: mei 2020

DE BBB MAESTRO HELM, NU OOK MET MIPS

Wie gaat voor optimale veiligheid en ventilatie kiest voor de Maestro! Deze helm is in zijn nieuwe uitvoering voorzien van MIPS laag. Een beschermingssysteem dat je optimaal beveiligt tegen roterende impact en je daardoor nog beter beschermt

Even wachten met de Topeak Ratchet Rocket lite NTX+

Zodra we onderweg stoppen voor een reparatie of om iets aan de bike te verstellen kunnen we dit wachten letterlijk opnemen. Maar in het geval van de NTX+ van Topeak kan het ook figuurlijk. Hoe dan? Door middel van de bijgeleverde momenthouder

Doe jij mee op 30 mei met de Dirty Kanzalled

30 mei zou normaliter de dag zijn dat de Dirty Kanza wordt gereden in Noord-Amerika. Helaas gaat deze niet door. Maar de gravelaars onder ons worden uitgenodigd om mee te doen aan de Dirty Kanzalled.

Bontrager’s tweede generatie WaveCel helmen, de nieuwe Starvos

Bontrager lanceert vandaag twee nieuwe helmen: de Rally en Starvos. Beide helmen zijn uitgevoerd met WaveCel technologie, die Trek en Bontrager vorig jaar maart met veel succes hebben geïntroduceerd. De Starvos en de Rally zijn net als de huidige WaveCel collectie bekroond met 5 sterren in de Virginia Tech’s Helmet Safety Ranking maar lager geprijsd.

PBG 2Wheel lanceert nieuwe website voor Continental fietsbanden

PBG 2Wheel timmert in ons land met Continental fietsbanden hard aan de weg. Deze maand heeft de Nederlandse distributeur met www.continental-fietsbanden.nl een compleet nieuwe website gelanceerd waar het allerlaatste nieuws uit de wereld van Continental fietsbanden te vinden is, inclusief de allernieuwste producten.

Trek Checkpoint: Nieuwe kleuren en Shimano GRX afmontage

Mede door de stijgende populariteit van gravelrijden heeft de Trek Checkpoint in de laatste twee jaar een grote fanbase opgebouwd. Voor Trek voldoende reden om van juist deze fiets als eerst de nieuwe line-up te lanceren met hagelnieuwe kleuren en Shimano GRX afmontage.

Wahoo vernieuwt de populaire Tickr en Tickr X

Wahoo Fitness kondigt met trots de nieuwe generatie van hun populaire Tickr hartslagmeters aan. Zowel de Tickr als de Tickr X zijn volledig opnieuw ontworpen voor meer comfort en hebben nieuwe firmware waarmee de connectiviteit is verbeterd en de batterij nog langer mee gaat.

Onderweg met de Evoc Top Tube Pack en Seat Pack Boa

Evoc, welke we kennen van de bike packing tassen, rugzakken en protectors, bracht afgelopen jaar een aantal frametassen uit voor mini avonturen. Wij werpen een blik op de Top Tupe Pack en Seat Pack met Boa sluiting. Boa? Jep, die zie je niet alleen in schoenen terug.

Ritchey Outback 2: Meer voor banden

Ritchey en staal zijn twee woorden die niet los van elkaar te krijgen zijn. Zo ook met de vernieuwde Outback. Nokjes all over the place. Ruimte voor dikke banden en klaar voor het avontuur.