Grunnduro gravel weekend op 17/18 juli

Grunnduro is een tweedaags bikepacking avontuur vanuit Groningen in het weekend van 17/18 juli. Ontdek via een grotendeels onverharde route de mooiste paden en plekken van Groningen en Drente op een afstand van 150 of 250 km.

Je kiest één van de twee routes (150km of 250km) die beide halverwege samenkomen op een mooie camping in Drenthe. Onderweg haal je je stempels en ben je vooral op jezelf (en evt. je fietsmaten) aangewezen. De route is grotendeels onverhard maar niet heel technisch en daarom perfect voor je gravelbike of mountainbike.

Vergeet niet: het is geen wedstrijd. We gaan er een gezellig weekend van maken met zijn allen. Uiteraard ben je vrij om de tocht in één ruk te fietsen maar zou dat niet zonde zijn? Je hebt bij inschrijven de mogelijkheid om een kampeerovernachting te reserveren (beperkt aantal plaatsen beschikbaar).

Route:
Je hebt de keuze uit twee routes: 150km of 250km. Lastig om nu al te kiezen? Dat geeft niet! Want als deelnemer ontvang je beide routes (met samenkomst halverwege beide routes), waardoor je op de dag zelf nog kunt kiezen. Beide routes starten en eindigen in de stad Groningen en komen halverwege de route samen op dezelfde camping.

De exacte startlocatie ontvang je als deelnemer ruim van tevoren per e-mail. Uiteraard zorgen we voor een plek met voldoende ruimte, parkeergelegenheid in de buurt, etc.

Geen gps apparaat? Geen probleem! Bij inschrijving ontvang je een Komoot regiopakket (twv €8,99)! Hiermee gebruik je je telefoon als navigatiesysteem. Zorg dus wel voor een telefoonhouder.

Prijs: €20,00
Optioneel: kampeerovernachting incl. ontbijt: €20,00

Wat krijg je hier voor?
– Een prachtige route (.gpx bestand) van 150 en 250km met stempelposten
– Kampeerovernachting VOL = VOL (optioneel)
– Georganiseerde start in Groningen
– Komoot regiopakket (twv €8,99)
– Stempelkaart
– Een uniek aandenken
– Een relaxed fietsweekend

Zien we jullie ook in Groningen?

Voor meer informatie klik je op:
https://www.grunnduro.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *