Expand your horizon with AGU

AGU gaat buiten gebaande paden met speciale collectie voor gravel, MTB, Tour en bikepacking Venture Bikewear voor het gravelen, mountainbiken, bikepacken en kamperen in de buitenlucht.

Er schuilt avontuur in elke dag. Het liefst door buiten de gebaande paden het onbekende te verkennen in de natuur. Speciaal voor het gravelen, mountainbiken, bikepacken, tour fietsen en kamperen in de buitenlucht, introduceert AGU dan ook haar allereerste speciale collectie voor off-road avonturiers. Met Venture Bikewear halen die onder alle omstandigheden het maximale uit hun trip. De collectie is verkrijgbaar via de website en geselecteerde verkooppunten.

Lang leve onverhard
Vrijheid op onverharde wegen in de natuur, dat is waar het bij de spiksplinternieuwe Venture-collectie om draait. Venture Bikewear heeft alles wat je nodig hebt voor alle omstandigheden. Het maakt niet uit waar je rijdt, wat je rijdt of hoe je rijdt. De brede collectie varieert van nauwsluitende, ultra functionele bibshorts en jerseys tot wijde MTB-broeken, overhemden en hoodies. Daarnaast zijn er ook casual maar technische chino’s, flanellen fietsoverhemden en fleece sweaters. De casual items in de collectie hebben een simpele look, maar de pasvorm van outdoorkleding. Zo zijn ze ontworpen met een specifieke cycle fit die bewegingsvrijheid geeft op de fiets, tijdens een wandeling of om weg te kruipen bij het kampvuur met een welverdiende kop koffie of een koud biertje. Wie graag de grenzen opzoekt, vindt in de MTB- en gravelitems dus dat extra zetje en de bewegingsvrijheid om elk fietsavontuur aan te gaan.

Ultieme vrijheid
Wat langer op pad? De Venture Bikepacking collectie is de perfecte aanvulling voor een meerdaags fietsavontuur. Met de verschillende bikepacking-tassen voor op de fiets zijn alle benodigdheden voor een fietstrip binnen handbereik. Zoals een regenjack, extra setje Venture sokken of waterfles. Maar vergeet ook zeker niet de Venture mok mee te nemen. Deze klik je eenvoudig vast aan je stuur-, frame- of zadeltas, en is ideaal voor een lekker kopje koffie onderweg.

Natuur is de basis
Niet alleen is Venture geïnspireerd door de natuur en voeren aardetinten zoals terracotta, beige, mosgroen en grijs de boventoon. De collectie is ook ontworpen met alle weersomstandigheden in gedachten. Venture houdt fietsers warm en droog in het najaar, maar ook koel en comfortabel in de zomermaanden. Alles om ervoor te zorgen dat elke dag van het jaar een avontuur kan zijn. Daarnaast is AGU constant op zoek naar naar manieren om de fietsindustrie te verduurzamen. Daarom kenmerkt ook de Venture-collectie zich door fietskleding en -accessoires van hoge kwaliteit die lang meegaan. Duurzame items uit deze collectie zijn te herkennen aan het Greensphere logo. Hier vallen alle producten gemaakt van milieuvriendelijke materialen -zoals gerecycled polyester, organisch katoen en PVC-vrije coatings – onder.

Benieuwd geworden? Hieronder een greep uit de nieuwste collectie van AGU:

Fleece Sweat – man
De Fleece Sweat kan zo maar eens een lievelings item worden. De combinatie van zacht teddy fleece en een fiets specifieke fit maken de trui tot een functionele, comfortabele en stijlvolle keuze voor op de MTB of gravelbike. Aan de achterzijde van de trui zit een zakje met een invisble rits om een snack, sleutels of andere kleine voorwerpen in mee te nemen. Daarnaast draagt de trui het AGU Greensphere duurzaamheidskeurmerk, omdat hij is gemaakt van 100% gerecycled polyester.

Flannel – man/vrouw
De looks van een authentiek en stoer flanellen overhemd, de fit en het comfort van een hoogwaardige fiets jersey. Dit unieke item is een must voor de avontuurlijke MTB’ers en gravelaars. Het shirt is zeer stretchy en kriebelt niet. Voor de optimale fit, look en kwaliteit is het shirt gemaakt van een merinowol-gerecycled polyester mix. Dankzij de goede temperatuur regulerende eigenschappen van merinowol houdt het shirt je lichaam warm als het koud is, maar zorgt ook voor verkoeling in de zomer. Geen rit is te lang en geen track te uitdagend met dit shirt.

Casual Performer Tee – man
De Venture Casual Performer Tee ziet er casual uit, maar is gemaakt om ieder avontuur op de fiets aan te gaan. Het hoog ademend vermogen daagt je uit om je grenzen te verleggen. De ultieme stretch geeft je de bewegingsvrijheid die je nodig hebt.

Jersey SS MTB – man
Speciaal voor wie die de weg verruilt voor ruige bospaden en single tracks is er de MTB jersey. Die geeft de bewegingsvrijheid die je nodig hebt. Gemaakt van 100% polyester ride out. De baggy fit zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid en een stoere look. Extra reflectie-elementen vergroten je zichtbaarheid in het bos.

Bibshort – man
Of je nu op je mountainbike of gravel fiets stapt, een goede broek met de juiste pasvorm is een must om relaxed op pad te gaan. Deze bibshort is speciaal ontwikkeld voor de ruige ritten. Door het gebruik van 100% gerecycled polyester is deze broek een duurzame keuze die bijdraagt aan een beter milieu. De speciaal ontwikkelde Off Road zeem biedt extra demping op ruig terrein. Over de gehele broek is een waterafstotende DWR coating aangebracht, die ervoor zorgt dat regenwater als parels van de stof afrollen. De plat gestikte (flatlock) naden voel je amper zitten en voorkomen een afdruk van de naden in je huid tijdens het fietsen.

Jersey SS Venture Gravel – man/vrouw
Deze gravel jersey geeft je de bewegingsvrijheid die je nodig hebt en moedigt ieder avontuur op de fiets aan. Het shirt is gemaakt van 100% gerecycled polyester, wat dit item tot een duurzame keuze maakt. De drie achterzakken zorgen ervoor dat je al je spullen eenvoudig mee kan nemen. En de twee extra mesh pockets bieden nog wat extra opbergruimte. Aan de onderzijde van het shirt zorgen siliconen grippers ervoor dat het shirt niet verschuift tijdens het fietsen.

Pants Venture MTB – man/vrouw
Deze waterafstotende mountainbike broek is er voor zij die echt onderweg durven te zijn. Op een frissere dag biedt deze broek precies wat je nodig hebt. Het geeft je de bescherming die je wilt, zonder in te leveren op comfort en bewegingsvrijheid. De broek is gemaakt van DWR ride woven, dat zeer stretchy is en ervoor zorgt dat water als parels van de broek afrolt. De twee ritszakken helpen je om spullen zoals je telefoon veilig op te bergen. De verstelbare tailleband geeft de mogelijkheid de pasvorm aan je lichaam aan te passen. De broek wordt zonder zeem geleverd, zodat je zelf de keuze kan maken om met of zonder zeem te rijden.

Ga voor meer informatie naar https://agu.com/venture

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *