PBG 2Wheel lanceert nieuwe website voor Continental fietsbanden

PBG 2Wheel timmert in ons land met Continental fietsbanden hard aan de weg. Deze maand heeft de Nederlandse distributeur met www.continental-fietsbanden.nl een compleet nieuwe website gelanceerd waar het allerlaatste nieuws uit de wereld van Continental fietsbanden te vinden is, inclusief de allernieuwste producten.

www.continental-fietsbanden.nl presenteert online het complete fietsbandenprogramma van Continental, uiteenlopend van banden voor stadsfietsen en e-bikes tot racefietsen en mountainbikes. Op de nieuwe website is het portfolio aan fietsbanden overzichtelijk gerangschikt in de categorieën City, Race, Gravel en MTB. Naast concrete producten biedt de Continental fietsbandenwebsite ook handige tips om de levensduur van banden te optimaliseren en worden de geavanceerde technologieën toegelicht die Continental in haar producten verwerkt. Via de handige dealerlocator kunnen consumenten bovendien eenvoudig het dichtstbijzijnde verkooppunt vinden.

Overtuigende testwinnaars
Er is meer nieuws over de fietsbanden van Continental. Recent wonnen de TERRA SPEED ProTection en CONTACT Plus op overtuigende wijze twee vergelijkende tests van de vooraanstaande Duitse fietsmagazines MYBIKE en TOUR.

Het Duitse magazine MYBIKE sprak recent zijn erkenning uit voor de kwaliteit van Continental. In het maartnummer testte MYBIKE een reeks fietsbanden voor e-bike stadsfietsen. De CONTACT Plus van Continental eindigde daarbij overtuigend als testwinnaar, met een score van 2,2*, vóór bekende concurrenten als de Schwalbe Energizer Plus Tour, de CST Platinum Protector en Kenda Khan II KS+. De Continental CONTACT Plus maakte bij het testpanel met name indruk dankzij topscores op het gebied van bescherming tegen lekrijden en rolweerstand.

Topscores van TOUR
Ook het Duitse magazine TOUR – één van de belangrijkste fietsmagazines in Europa – vergeleek onlangs twaalf gravelbanden van bekende fabrikanten in een directe test. De Continental TERRA SPEED ProTection werd door TOUR met een totaalscore van 1,4* uitgeroepen tot overduidelijke testwinnaar. Daarmee blijft hij bijvoorbeeld de G One Allround en G One Bite van Schwalbe voor. De jury had met name lovende woorden voor “de prijzenswaardige combinatie van een goede grip en een lage rolweerstand”. Bovendien bewees de TERRA SPEED ProTection zijn goede bescherming tegen lekrijden, ondanks dat het de lichtste band in de TOUR-test was.

  • (een 1 was de hoogst haalbare score, een 6 de laagste)

Voor meer informatie klik je op:
https://www.continental-fietsbanden.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *