Bontrager’s tweede generatie WaveCel helmen, de nieuwe Starvos

Bontrager lanceert vandaag twee nieuwe helmen: de Rally en Starvos. Beide helmen zijn uitgevoerd met WaveCel technologie, die Trek en Bontrager vorig jaar maart met veel succes hebben geïntroduceerd. De Starvos en de Rally zijn net als de huidige WaveCel collectie bekroond met 5 sterren in de Virginia Tech’s Helmet Safety Ranking maar lager geprijsd.

WaveCel technologie:
WaveCel werd vorig jaar geïntroduceerd door Trek en Bontrager en is een revolutionaire, Bontrager-exclusieve helmtechnologie die is ontworpen om effectiever te beschermen tegen hoofdletsel veroorzaakt bij fietsongevallen. WaveCel werkt als een kreukelzone die de impact-energie van een botsing absorbeert voordat deze krachten je hoofd bereiken. Om je hoofd te beschermen en de energie van een zijdelingse impact op te vangen, verandert de materiaalstructuur van WaveCel in drie opeenvolgende stappen; buigen, kreukelen en verschuiven.

Bontrager Starvos:
De Starvos is een veelzijdige en stijlvolle helm met WaveCel-technologie voor op de weg, gravel en mountainbike. De helm is voorzien met een Headmaster fit-systeem voor het makkelijk afstellen met één hand. LockDown-verdelers voor eenvoudig verstellen van de helmriempjes. Naast de maten S/M en L, is deze Starvos ook verkrijgbaar in een extra grote maat XL.

Bontrager Rally:
De Rally is een mountainbikehelm met WaveCel-technologie die comfort en prestaties in evenwicht brengt voor trail-rijders die veiligheid boven alles stellen. Deze helm is voorzien van een Boa® dial sluitsysteem, een verstelbaar vizier, een doorlopende helmschaal aan de achterzijde en LockDown-verdelers voor eenvoudig verstellen van de helmriempjes.

Beide helmen werden in Amerika al bekroond met vijf sterren in de Virginia Tech’s Helmet Safety Rankings.

“Trek en Bontrager streven naar veiliger fietsen voor iedereen”, zegt April Beard, Bontrager Director of Helm Products. “Met deze twee nieuwe toevoegingen aan onze helmencollectie maken we de WaveCel technologie, die toonaangevend in de bescherming tegen hoofdletsel, bereikbaar voor een bredere doelgroep.”

Kinderhelmen:
Ook nieuw aan de WaveCel collectie is de Jet WaveCel voor kinderen. In twee verschillende maten is er een Jet WaveCel Youth en Jet WaveCel Child beschikbaar in diverse kleurstellingen. Naast WaveCel heeft de Jet een magnetische sluiting waarmee het makkelijker is om de helm vast te klikken bij kinderen. Ook kan de helm gemakkelijk met precisie worden afgesteld door het dailed fit systeem. Om het extra leuk voor kinderen te maken wordt er een set fantasie stickers bijgeleverd om er een geheel eigen helm van te maken.

Garantie:
Zoals alle Bontrager producten, worden de nieuwe Rally, Starvos en Jet helmen ondersteund door de onvoorwaardelijke Bontrager garantie, die consumenten 30 dagen de tijd geeft om van hun aankoop te genieten. Als ze dat niet doen, nemen we het terug. Het is zo simpel.

Bovendien worden deze helmen ondersteund door Bontrager Crash Replacement Guarantee. Als de helm een impact heeft binnen het eerste jaar van eigendom, zal Bontrager deze gratis vervangen.

Adviesprijzen:
Rally WaveCel: € 149.99 Kleuren: Black, Marigold/Black, Radioactive Orange en Azure/Nautical Navy
Starvos WaveCel: € 109,99 Kleuren: Black, White en Radioactive Yellow
Jet WaveCel: € 99,99 Kleuren: Black/Volt, White/Azure, Vis Green/Royal, Magenta

De geheel nieuwe Rally, Starvos en Jet helmen van Bontrager zijn uit voorraad beschikbaar via je lokale Trek dealer

Voor meer informatie over de Starvos klik je op:
https://www.trekbikes.com/nl/nl_NL/fietsuitrusting/fietsaccessoires/fietshelmen/mountainbikehelmen/bontrager-starvos-wavecel-fietshelm/p/31568/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *