Limburgs Mooiste Noord op de Gravelracer

Zaterdag 26 september wordt alweer voor de 5de keer Limburgs Mooiste Noord gehouden. Een evenement met 3 afstanden voor de Mountainbike, 3 voor de Racefiets en nu uitgebreid met 2 routes voor de Gravelaar.

De Gravelaars onder ons kunnen kiezen uit een afstand van 80 of 110 km. Deze slingert naar de mooiste plekjes in Noord Limburg en het Duitse grondgebied.

Organisatie:
Hago Limburgs Mooiste NOORD 2020 biedt voor de deelnemers aan de graveltochten prachtige nieuwe Gravelroutes aan.
De hoofdroute is 110 km lang, maar deze kan men afkorten naar 80 km. De routes lopen langs de zuidkant van de Maas naar het zuiden en weer terug. Ze dansen over de grens van Nederland en Duitsland en gaan door zeer verrassende natuurgebieden als het Hieronder Buschberge, Heidemoore, Brachterwald en terug langs de grens naar de Kasteeltuinen in Arcen.

Ook op Gravelroutes mag de deelnemer om de 40 km een servicepost verwachten waar de deelnemers van foerage en (sport)drank worden voorzien. Maar ook materiaalservice, goeie sanitaire voorzieningen en medische service.

I.v.m. met de corona maatregelen nemen wij maximaal 750 deelnemers op de routes aan!

De toertochten van de Noord editie zijn:
Race: 100-150-200 kilometer
MTB: 50-85-110 kilometer
Gravel: 80-110 kilometer

Voor meer informatie klik je op:
https://www.limburgsmooiste.nl/noord/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *