Wahoo, Rockform, 4iii en meer naar de Bike Motion 2020

2moso staat dit jaar op Bike MOTION op stand 11.D008 De Bike MOTION start vrijdag 28 februari en 2moso is weer aanwezig met bekende en nieuwe merken. Ze introduceren dit jaar Megmeister en Clorofilla. De eerste is een kledingmerk dat basislagen maakt voor sporters en Clorofilla een merk dat service- en laadstations maakt voor fietsen. Daarnaast zijn Wahoo Fitness, Rokform en 4iiii te zien op de beurs.

Wahoo Fitness
Een van de grote succesverhalen van 2moso is Wahoo Fitness. Dit merk hebben zij groot weten te maken de afgelopen jaren met o.a. de KICKR en de ELEMNT reeksen. Afgelopen jaar is de KICKR BIKE hieraan toegevoegd. Tijdens Bike MOTION zullen verschillende atleten laten zien wat zij doen op de nieuwste apparatuur van Wahoo. 

Op zaterdag komt endurance racer Jan Biermans langs voor een lange rit op de KICKR BIKE en Zwift. Hij zal van 10.00 tot 17.00 uur rijden. Raad jij hoeveel kilometer hij die dag zal afleggen, dan maak je kans op een ELEMNT ROAM. Natuurlijk kun je ook zelf op de nieuwste KICKR stappen om hem uit te proberen.

Megmeister
Het nieuwste merk van distributeur 2moso is Megmeister. Een sportkledingmerk dat basislagen ontwikkeld die vocht en zweet verschrikkelijk goed afvoeren zodat je nooit meer bezweet staat te pauzeren en te snel afkoelt. Eigenaar Jos Ruiterman is aanwezig op de beurs en vertelt je graag alles over deze wonderbaarlijke kleding.

Ook brengen ze hun nieuwe product voor de zomer mee: Freeze Tech. Dit is een shirt dat sporters bij warm weer heel effectief koel houdt. Het werkt verschrikkelijk goed, maar is lastig uit te leggen. Daarom brengt 2moso samples naar de beurs waarmee je zelf kan ervaren hoe goed het werkt. We denken dan ook dat dit product zo innovatief is dat we het hebben opgegeven voor de Bike MOTION Awards.

Clorofilla
Nieuw in 2moso’s assortiment is Clorofilla. Dit is een laad- servicestation voor fietsen en e-bikes. Deze paal is uitgerust met het nodige gereedschap om bijvoorbeeld snel even een band te vervangen of het zadel te verstellen. Je zult deze palen in de toekomst gaan vinden op plekken waar veel fietsers bij elkaar komen zoals knooppunten van fietsroutes, vakantieparken en fietsenstallingen in verschillende gemeentes.

Rokform & 4iiii
Daarnaast zullen Rokform en 4iiii aanwezig zijn. Rokform brengt een verschillende mounts en smartphonehoesjes mee die je helpen veilig op de fiets te zitten. 4iiii zal weer vermogensmeters meenemen die je helpen beter te trainen met meer inzicht in wat je precies doet.

2moso vind je op Bike MOTION bij stand 11.D008

Voor meer informatie over 2Moso klik je op:
https://www.2moso.com/

Voor meer informatie over De Bike Motion 2020 klik je op:
https://www.bikemotionbenelux.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *