Waar Gravelen dit weekend (20 september)

Het weekend staat voor de deur en we zijn er laat bij. Maar ondanks dat er veel evenementen zijn afgelast hebben we er toch nog 2 gevonden waar we de Gravelbike komend weekend los kunnen laten.

Zondag 20-09-20

KCC Euregio Gravel Ride / 79 km
Rietmolenseweg 5, 7151 MD, Eibergen
https://www.stofwolk.nl/

Een geweldige grensoverschrijdende tocht welke je door en over de grens(streek) voert van Twente, de Achterhoek en het Duitse Nordrhein Westfalen. Door bossen en over landweggetjes zal de tocht je voeren alwaar je kunt genieten van de prachtige natuur.Ivm Covid-19 zal de tocht dit jaar maar uit één afstand van 79 km bestaan welke je over de mooiste wegen door het prachtige grensgebied voeren. Onderweg zal het je aan niets ontbreken daar er 2 verzorgingsposten zijn waar voor een hapje en drankje gezorgd wordt. Om een soepele doorloop tijdens de inschrijving te bewerkstelligen werken we dit jaar met alleen voorinschrijving via de NTFU waarbij we ook met een maximaal aantal deelnemers werken dus wacht niet te lang en schrijf je snel in voor deze prachtige tocht!

Bioracer MTB tocht 2020 / 65 km
5275 BR, Den Dungen
https://www.vlugtrug.nl/

Deze tocht valt officieel niet in de categorie graveltochten maar in onze ogen is dit wel een mooi gebied om enkele leuke uurtjes met de gravelbike op pad te gaan. En ze starten langs het dorpje Maaskantje. “BAM Jonge!”
Met dit jaarlijks evenement van Vlug Trug kan weer van een schitterend parcours genoten worden. Alle paden zijn met pijlen gemarkeerd door de organisatie. Voor iedereen een mooie start om het MTB seizoen georganiseerd te beginnen.  Een bewaakte fietsenstalling is aanwezig. Iedere Biker kan zich voor deze tocht inschrijven op zondag 20 september 2020 vanaf 08.00 uur tot 10.00 uur bij de kerk in Den Dungen. Uiteraard besteden wij aandacht aan de veiligheidsvoorschriften vanwege Corona. Wij verzoeken iedereen vriendelijk om van de voorinschrijving gebruik te maken. Het grote voordeel hiervan is dat bij de start eenvoudig met scan&go registratie plaatsvindt en wachtrijen voorkomen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *