TWC de Zwoegers pakt 15 december uit met grandioos vernieuwde toertocht

TWC de Zwoegers-La Marquise heeft voor Zondag 15 december maar liefst drie compleet vernieuwde toertochten voor U uitgestippeld door de prachtige natuur. Met afstanden van 32km, 42km en zelfs 58 kilometer zal iedereen aan zijn trekken komen.

Geen asfalt meer te bekennen, volop single tracks, technische stukken, draaiers, lopers, spectaculaire stukken, behendigheid etc. Nu geen militair-oefenterrein meer (dat is tegenwoordig financieel en organisatorisch niet meer mogelijk) maar, geen nood: we gaan nu diverse keren de landgrens over en……… en verder verklappen we niets maar maken U er op attent dat deze nieuwe routes nu al de prestigieuze titel opgeplakt hebben gekregen van “ GROOTE HEIDE CLASSIC ”. Ja, en wij als Zwoegers zijn daar toch wel apetrots op.  Dus kom en ervaar het zelf.

Inschrijven en vertrek vanaf 8.30 uur tot 10.00 uur bij Sporthal de Zuiderpoort, Sportlaan 7 te Budel. Hier is volop gratis parkeergelegenheid aanwezig alsmede een bewaakte fietsenstalling. Inschrijfgeld 4 euro voor fietsleden (NTFU,KNWU en VWB) en 5 euro voor overige deelnemers. Ben je nog geen 16 jaar dan mag je gratis meetrappen. Dit alles met een heel groot  dank-U-wel naar CYCLEWEAR uit Budel die dit grotendeels mogelijk maakt.

De drie geheel vernieuwde routes zijn, zoals u van ons gewend bent, zeer duidelijk met pijlen en houtkrullen uitgezet. Daar waar nodig is het parcours aangeveegd en staan bevoegde verkeersregelaars gereed om de atb-ers veilig over de routes te loodsen. Vernieuwde Scan&Go apparatuur zorgt voor een nog snellere inschrijving. En, wij hopen het natuurlijk niet, maar EHBO-ers staan klaar bij het inschrijfpunt en finish voor eventuele calamiteiten en malheur. De routes zijn, voor uw veiligheid, voortaan ook ingedeeld in zones zodat wij u nog eenvoudiger kunnen lokaliseren mocht er zich iets voordoen. De grote rustpost ligt nu op een andere plek, meer centraler voor alle drie de routes. Hier kunt u even tot rust komen en nieuwe energie opdoen in de vorm van lekkere warme soep, banaan, peperkoek, reepjes en energie-drank. Finish is wederom bij Sporthal de Zuiderpoort, Budel waar een fietsafspuitplek is ingericht en waar ook heren- en damesdouches aanwezig zijn.  Zet tot slot je fiets in de bewaakte fietsenstalling en ga met andere sportievelingen lekker in de gezellige kantine hangen om, onder het genot van een drankje, de opgedane ervaring uit te wisselen!

Mis dit dus niet en trek er met het hele gezin op uit en/of met je fietsvrienden. Tot ziens op Zondag 15 december! 

Voor meer info klik je op:
https://dezwoegers.nl/groote-heide-classic/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *