13 September Liberation Ride Limburg

13 september gaat de Gravel Series Limburg van start in het dorpje Banholt. Gravelaars kunnen kiezen uit 4 afstanden waarvan een waanzinnige 180 km! Wie van jullie gaat er allemaal van start?

De organisatie van de GRAVEL SERIES LIMBURG kijkt met veel plezier uit naar zondag 13 september as. De afgelopen weken hebben we de moed er proberen te houden met onze posts en berichten. gelukkig staat de overheid ons toe om weer evenementen te mogen organiseren (onder voorwaarden). De afgelopen weken hebben we  veel tijd gehad om de routes te optimaliseren. Je gaat genieten, daarbij maakt het niet uit welke afstand je rijdt. De keuze (20-65-125-180km) is geheel aan jou.

We wensen je veel succes met de voorbereidingen op de Gravel Series Limburg.

Tijdens het Liberation ride weekend van 12-13 september staan naast de Gravel rides op zondag 13 september ook op zaterdag 12 september de RABO Kids MTB Liberation race op de agenda. Dit is een gratis event/ race voor 3-15 jarigen over een uitdagend parcours. Meer info klik hier.

Blijf gezond en tot snel in Banholt voor de GRAVEL SERIES LIMBURG

Voor meer informatie klik je op:
https://crossbordercycling.eu/project/gravel-series-limburg-2020-liberation-rides/

Routes Gravel Series 2020

Family ride (20km)
Nieuw is de uitgepijlde family ride route. Deze 20 kilometer lange route is ideaal voor het hele gezin op haast alle types fietsen met profielband. De route is goed toegankelijk voor beginners en voor families die met de fietskar achter de gravelbike of MTB willen rijden.
Liberation ride (65km)
Deze route is ook uitermate geschikt voor de beginnende graveller en voert langs bijzonder mooie plekjes in de gemeente Eijsden-Margraten. De 800HM zijn goed te doen en worden voldoende afgewisseld met snellere passages.
Crossborder ride (125km)
Deze uitdagende ride voert over de landsgrenzen heen richting Belgie en Duitsland. Prachtige gravelpaden door het natuurschoon van onze provincie laten elk wielerhart sneller kloppen. Met 1700HM krijg je een mooie balans in vlak rijden en beklimmingen voor de wielen.
Ultimate ride (180km)
De ultieme gravellride door Limburg en de grensstreek. Dit is de ride voor de echte gravellliefhebber. Bijna 2500HM wachten op je over de mooiste onverharde wegen die we hebben kunnen vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *