Lezyne Caddy’s, fietstasjes voor bijna elke gelegenheid

Vakantieplannen, het lijkt wel alsof iedereen het erover heeft nu de zon zich steeds vaker laat zien. Sinds vorig jaar hoor je steeds meer mensen praten over fietsvakanties in eigen land of zoals velen het noemen: “lekker gaan bikepacken in de polder of Zeeland.”

Bikepacken is meer dan alleen een coronatrend. Lekker op stap gaan met een beladen fiets om door de ongerepte natuur te rijden; het is de Nederlandse equivalent van de Spaanse burros in de bergen.

Niet alleen in Nederland is het bikepacken hot, ook in het zonnige Californië kunnen ze er geen genoeg van krijgen. En laat dat nou precies de plek zijn waar het bekende Amerikaanse fietsaccessoiresmerk Lezyne zich bevind. Lezyne is al jaren een bekende speler op het gebied van fietsaccessoires en produceert naast hoge kwaliteit fietslampen, pompen en tools ook caddy’s, oftewel fietstassen. Dit jaar heeft Lezyne het bestaande assortiment caddy’s uitgebreid om zo de bikepackers nog meer keuze te geven. Zij introduceert dan ook vijf nieuwe caddy modellen: de Flow Tool Caddy Pro, Aero Energy Caddy, Hard Caddy, Smart Energy Caddy XL en de Sendit Caddy Loaded.

Er zijn 5 verschillende modellen:

 • Sendit Caddy Loaded
 • Flow Tool Caddy Pro
 • Aero Energy Caddy
 • Smart Energy Caddy XL
 • Hard Bar Caddy

Met deze fietstassen kan je mixen en matchen en ben je dus op elke situatie voorbereid. Maar welke tas heb je nou eigenlijk nodig tijdens het bikepacken? Lezyne helpt je een handje met deze praktische tips:

 • Wil je alleen het broodnodige meenemen en zo min mogelijk poespas aan je fiets hebben? Dan is de Sendit Caddy Loaded jouw ideale fietspartner. Deze simpel doch slim ontworpen caddy wordt geleverd met een multitool, bandenlichters, CO2-pomp en patroon.
 • Heb je twee bidonhouders en neem je eigenlijk altijd maar een bidon mee? Dan kan je de tweede houder gebruiken als extra opbergruimte! De Flow Tool Caddy Pro biedt net dat beetje meer ruimte dan de Sendit Caddy Loaded, waardoor je naast de fiets essentials ook nog een snack kan meenemen en deze caddy past in bijna iedere bidonhouder.
 • Vind je het belangrijk om aerodynamisch op de fiets te zitten en maak je graag lange tochten? Dan is de Aero Energy Caddy de beste keuze voor jou! Deze caddy heeft een aerodynamische vorm en past op de bovenbuis. Hierdoor kan je makkelijk even iets uit de tas pakken zonder af te stappen.
 • Ben je niet een held in de weg vinden? Dan is de Smart Energy Caddy XL jouw redder in nood. Deze caddy past op de bovenbuis en heeft een waterdichte doorzichtige behuizing voor je mobiel. Zo kan je in een oogopslag zien welke afslag je moet nemen.
 • Vind je het fijn om naast de fiets essentials ook nog een setje kleren mee te nemen en een broodje voor onderweg? Denk dan aan de Hard Bar Caddy. Deze fietstas hangt aan je stuur en heeft een inhoud van 2,2 liter. Ook handig, het heeft reflecterende lussen waar je een fietslamp aan kan hangen. Zo ben je nog beter zichtbaar in het verkeer.
 • Wil je eigenlijk liever helemaal niks thuis laten? Dan kan je het beste tassen gaan combineren. Denk bijvoorbeeld aan een Lezyne zadeltas, de Flow Tool Caddy Pro in je bidonhouder, de Aero Energy Caddy op de bovenbuis en aan de Hard Bar Caddy aan het stuur.

De nieuwe Lezyne Caddy’s zijn nu te bestellen bij een (online) Lezyne dealer bij jou in de buurt.

Voor meer informatie klik je op:
https://ride.lezyne.com/collections/soft-goods

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *