Lezyne LEDs met remlichtfunctie

De dagen worden weer korter. En dat is zeker niet zonder horten of stoten voorbijgegaan. Gisterochtend heb ik wel drie keer naar mijn wekker gekeken. Klopt dit wel? Het hoort toch allang licht te zijn? Staat de wekker verkeerd? Maar nee, na drie keer in mijn ogen te hebben gewreven bleek de wekker toch echt goed te staan.

Normaal gesproken begin ik op zo’n moment al de zomer te missen, maar dit jaar blijft het gemis uit. Want de donkere ochtenduurtjes geven ook het startschot aan het LED-seizoen! En dat is voor mij toch echt een lichtpuntje (open deurtje hè). Ook dit jaar heeft Lezyne zich weer weten te overtreffen met een mooi nieuw assortiment LED-fietsverlichting.

De nieuwe Alert LEDs zien eruit als zeer stijlvolle achterlichten, maar achter dit minimalistische design schuilt veel meer… Door de innovatieve Alert-technologie hebben deze achterlichten een remlichtfunctie. De lampen detecteren precies wanneer je vertraagt (remt) en zullen dan meteen feller schijnen als een remlicht, om vervolgens over te gaan in de flitsmodus wanneer je helemaal bent gestopt. Zodra je de fietsrit weer hervat, keren de lampen weer terug naar de originele lichtstand.

STRIP DRIVE PRO ALERT REAR
Maximaal 360 lumen
11 lichtstanden
Maximale batterijduur: 28 uur
Gewicht: 66g
Adviesprijs: €54,95

ZECTO ALERT DRIVE REAR
Maximaal 35 lumen
5 lichtstanden
Maximale batterijduur: 15,5 uur
Gewicht: 53g
Adviesprijs: €39,95

STRIP ALERT DRIVE REAR
Maximaal 175 lumen
11 lichtstanden
Maximale batterijduur: 27 uur
Gewicht: 66g
Adviesprijs: €39,95

KTV PRO ALERT DRIVE REAR
Maximaal 75 lumen
5 lichtstanden
Maximale batterijduur: 14 uur
Gewicht: 56g
Adviesprijs: €29,95

Voor meer informatie klik je op:
https://ride.lezyne.com/collections/alert-led-lights

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *