Pilot Scram Ekar

Een jaar geleden kwam het Nederlandse Pilot naar buiten met een tweeklapper. Twee versies van de Pilot Scram gravelbike werden geïntroduceerd. De eerste variant werd standaard geleverd met de Shimano GRX 800 groep, de tweede optie betrof de eerste titanium gravelbike met Pinion gearbox.

Vele tevreden Scram rijders later zetten ze de volgende stap.
De Pilot Scram is vanaf heden verkrijgbaar met de door Campagnolo ontwikkelde Ekar 1X13 gravelgroep. Nu maar hopen dat je niet te bijgelovig bent.

SCRAM EKAR 2021
Complete Bike: €6200,- (+600 met Shamal Wielset)
Frame Only: €2250,-

Ekar 1×13
Dankzij een 9T tandwiel biedt de Ekar groepset een unieke en innovatieve 1×13 drivetrain met een enorm bereik en soepele, natuurlijke versnellingsprogressies voor de perfecte cadans, ongeacht je snelheid en rijstijl. De Ekar groep is tevens de lichtste Gravel Dedicated groepset die momenteel op de markt is. Hierdoor slaat de Scram Ekar met een gewicht van minder dan 8,5 kilo zeker geen modderfiguur op de weegschaal.

Alleskunner
De SCRAM is ontworpen om zo veel mogelijk doelen te kunnen dienen. Zo is het frame uitgerust met bevestigingspunten voor spatborden, bagagedrager en bidonhouders op én onder de downtube (ideaal voor bikepackers die gebruik maken van een frametas). Het frame biedt plaats aan banden tot 700Cx50mm, of 27.5×2.2. De veelzijdigheid van de Scram wordt keer op keer bewezen door de Pilot rijders. Zo wordt de Scram Pinion veelvoudig ingezet als bikepackingfiets, maar wordt de derailleurversie van de Scram vaak gebruikt als een echt agressieve gravelbike.

Zoals je gewend bent van Pilot is ook de SCRAM compleet naar wens op te bouwen. Op de website van Pilot kan de rijder de fiets helemaal naar eigen smaak opbouwen in een online configurator. Voor een meerprijs van €500 kan het frame SCRAM zelfs compleet op maat gemaakt worden.

Voor meer informatie klik je op:
SCRAM Ekar – Pilotcycles.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *