De nieuwe Spinergy GX MAX met PBO spaken

Sterk genoeg voor de motor, gebouwd voor gravel. De motorcrosswielen van Spinergy vormden de inspiratiebron voor hun nieuwste gravel wielset, de gloednieuwe GX Max.

De wielen bewezen een solide keuze voor motoren tot 125 kilo met meer dan 50 pk en een veeleisend koppel. Spinergy nam de mechanische eigenschappen van hun Motorcrosswielen en paste ze toe aan de eisen van het gravel fietsen. rekening houdende met de veranderende gewoonten van gravelrijders welke hun grenzen steeds verder verleggen en waarvan sommige met hun fiets steeds extremere terreinen en bergpaden berijden.

De GX Max is ontworpen met deze groeiende trend in het achterhoofd. Geïnspireerd door de motorcross integreerde Spinergy grotere assen en 28 spaken voor meer laterale stijfheid in de bochten en voor inspanningen uit het zadel.

Bovendien draagt de grotere diameter van de naven en de body bij tot een betere krachtoverbrenging. Gebouwd om misbruik te weerstaan heeft elke eigen PBO spaak 3 keer de sterkte van staal met de helft van het gewicht. Het dempt trillingen zodat rijders klappen en trillingen kunnen opvangen met minder vermoeidheid. Op zware trails met meer controle.

Spinergy klanten kunnen meer ontdekken op de GX MAX dankzij de kracht, schokdemping en controle voor alle avonturen op de fiets.
De nieuwe GX Max zijn verkrijgbaar in 650B en 700c en wegen in 700C slechts 1622 gram.

Het prijskaartje is $ 699,- (dollar idd. en excl. invoerrechten van +/- € 125,-)

Voor meer informatie klik je op:
https://www.spinergy.com/content/bicycle/gx-max

OVER SPINERGY
Spinergy, Inc. is al sinds 1990 een vernieuwer in de fietsindustrie.
1990: De PBO fiber spaken van het bedrijf zijn uniek in de branche en bieden een revolutionaire technologie voor sterkere, lichtere en snellere wielen. Een enkele PBO spaak bevat meer dan 30.000 draden van Polyphenylene Bensobisoxazole vezels. De PBO vezelstrengen worden omhuld in een chemisch bestendige, water/UV-bestendige composiet die in een verscheidenheid van kleuren wordt aangeboden. Het resultaat is een flexibele spaak met ongelooflijke sterkte die schokken efficiënter zal absorberen terwijl deze in vorm blijft. PBO spaken halen de steken uit de weg. Hun trillingsdempende kwaliteiten zijn ongeëvenaard in de markt. Geen enkele andere spaak en velg combinatie biedt de prestaties en rijeigenschappen die Spinergy biedt: Een verschil dat je kunt voelen bij bij uw eerste rit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *