AfterShokz nieuwe OpenMove bone conduction koptelefoon

We rijden tegenwoordig wat vaker onze locale rondjes en zo nu en dan kun je de push missen om er vol tegenaan te gaan. Een opzwepend muziekje wil dan wel eens helpen. Maar het moet wel veilig gaan zodat je je omgeving nog kunt horen. Vandaar de Openmove bone structuur van Aftershokz.

Nu zijn we om eerlijk te zijn geen echte voorstander om te gaan gravelen of mountainbiken met oordopjes in. De nieuwe structuur van Aftershokz heeft ons nu wel nieuwsgierig gemaakt naar de werking. Vooral omdat je nu niet volledig afgesloten bent van de omgeving en de geluiden van de natuur, auto’s, wandelaars en je mede collega bikers gewoon binnenkomen.

Aftershokz is industrieleider in bone conduction koptelefoons voor atleten en sporters en onthult de nieuwste telg in hun assortiment: de OpenMove. Deze koptelefoon heeft de 7e generatie bone conduction technologie aan boord en is tegelijkertijd het meest toegankelijk voor iedereen zonder compromissen te sluiten op het gebied van geluidskwaliteit. Hiermee zijn ze perfect voor zowel bij het sporten als bij dagelijks gebruik.

De OpenMove hoofdtelefoon kost € 89,95 en is voorzien van de nieuwste, zevende generatie PremiumPitch™ 2.0 bone conduction technologie die een breed toonbereik biedt met minimale vibratie.

AfterShokz | Introducting OpenMove
Al sinds 2011 perfectioneert Aftershokz bone conduction technologie die er voor zorgt dat gebruikers bezig kunnen zijn met hun koptelefoon zonder hun oren af te sluiten voor de buitenwereld. De technologie zorgt ervoor dat kleine vibraties door de jukbeenderen direct naar je gehoororgaan stromen en zo je trommelvliezen volledig passeren. Dit zorgt ervoor dat omgevingsgeluid, zoals verkeer, voetgangers, fietsers of hardlopers, gewoon te horen blijft. Zo is de OpenMove perfect voor als je buiten de deur gaat sporten. En werkt natuurlijk net zo goed als je binnen aan het zweten bent. Hij is ook zweetbestendig.

De koptelefoon heeft een ingebouwde equalizer met een standaardinstelling voor normaal gebruik, een stemgeluid instelling voor als je naar podcasts of audioboeken luistert en een instelling voor als je oordoppen draagt. Deze instelling maakt gebruik van de meegeleverde oordoppen wanneer je de koptelefoon wél afgesloten van de buitenwereld wil gebruiken, bijvoorbeeld in het vliegtuig of in de trein.

Omdat de OpenMove ontworpen is voor dagelijks gebruik is veel aandacht gegaan naar comfort en hygiëne. In tegenstelling tot oordoppen die in je oor gaan, waarmee ze vol bacteriën en oorsmeer kunnen raken, houdt de OpenMove het gehoorkanaal vrij en de koptelefoon dus schoon. De oordoppen zijn eenvoudig te wassen zonder prestatieverlies van de koptelefoon.

De OpenMove is IP55 stof- en waterbestendig en de batterij gaat tot wel 6 uur mee als je muziek luistert of aan het bellen bent. Ga dus met een gerust hart op pad, ook bij een flinke bui. Daarnaast is hij verbluffend licht met slechts 29 gram.

De OpenMove komt in twee kleuren: leisteen grijs en alpen wit

Overzicht AfterShokz OpenMove:
Zevende generatie bone conduction technologie (PremiumPitch™ 2.0)
Bluetooth® 5.0
Draadloos bereik van 10m
Zweet- en waterbestendig (IP55)
Gewicht: 29 gram
Batterij: Oplaadbare Li-Polymeer batterij
6 uur afspeeltijd
10 dagen stand-by
Oplaadtijd: 2 uur
USB-C oplader
Twee jaar garantie

De adviesprijs voor de AfterShokz OpenMove bedraagt € 89,95

Voor meer informatie klik je op:
https://aftershokz.nl/products/openmove

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *