Extra small of extra large? De Lezyne Pocket Drive

Of je nu op zoek bent naar een extra klein pompje om als loaded kit aan je zadelpen te hangen. Of je zoekt een hoge voetpomp voor in de werkplaats. In de nieuwe collectie van Lezyne zit vast wel iets wat voor jou geschikt is.

Geldt voor jou less is more? Dan is de nieuwe Pocket Drive handpomp de ideale pomp voor jouw volgende rit. Deze ongekend compacte en lichtgewichte pomp kan tot 11 bar / 160 PSI oppompen, en dat met een lengte van slechts 140 mm en een gewicht van 79 gram! Daarnaast zit deze pomp vol met handige innovaties, zoals de geïntegreerde ABS Flex Hose die het pompen nog makkelijker maakt.

Pocket Drive
• Maximaal 160 PSI / 11 bar
• CNC-gefreesd aluminium
• Geïntegreerde ABS Flex Hose
• Gekartelde handgreep
• Gewicht: 79 gram
• Lengte: 140 mm
• Ook verkrijgbaar als loaded kit met: Lever Kit, Twin Speed Drive CO2 pomp en klittenband strap.
• Adviesprijs: €24,95 (loaded kit: €44,95)

De Pocket Drive is een compacte en lichtgewicht handpomp. Door het formaat is de pomp zeer makkelijk om mee te nemen. De pomp is gemaakt van duurzaam CNC-gefreesd aluminium. De gekartelde handgreep zorgt voor extra grip tijdens het pompen. De geïntegreerde ABS Flex Hose verlengt de pomp, waardoor het pompen nog makkelijker wordt. De pomp is geschikt voor Presta- en Schraderventielen.
Ook verkrijgbaar als loaded kit met Lezyne Lever Kit (reparatieset met bandenlichters), Twin Speed Drive CO2 pomp en klittenband strap.

“Toch meer fan van more is more?”
Lezyne heeft ook drie extra lange vloerpompmodellen: de Sport Floor Drive Tall, Steel Floor Drive Tall en de Alloy Drive Tall. De toegevoegde lengte zorgt voor meer luchtstroom, waardoor banden nog sneller opgepompt kunnen worden. Het voorkomt ook rugklachten bij langere fietsers, zij hoeven niet langer voorover te bukken om een band op te pompen! De pompen zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen die zorgen voor een zeer stijlvolle look.

Sport Floor Drive Tall
• Maximaal 220 PSI / 15 bar
• Extra groot analoog scherm voor betere leesbaarheid
• Extra lange en stevige slang
• Door de ABS1 Pro pompkop geschikt voor Presta- en Schraderventielen
• Geïntegreerde ventiel-moersleutel voor Prestaventielkernen
• Air Bleed System
• Gelakt houten handvat met stalen body en Composite Matrix onderdelen
• Gewicht: 1,7 kg
• Afmetingen: 63 x 22 x 85,5 cm
• Adviesprijs: €49,95

De Sport Floor Drive Tall is gemaakt van staal en heeft een zeer sterk Composite Matrix voet. De extra lange en zeer sterke slang met Composite Matrix koppelstukken maakt het oppompen van een band nog eenvoudiger. Door het grotere scherm van de drukmeter is de bandenspanning in een oogopslag te zien. Het gelakte houten handvat zorgt voor een zeer stijlvolle look.

De pomp wordt geleverd met de ABS1 Pro HP Chuck. Deze pompkop heeft een 90 graden design, waardoor het heel eenvoudig is om de kop op een ventiel te draaien. De duurzame constructie is gemaakt van machinaal bewerkt aluminium, extreem sterk messing en Composite Matrix materialen. De pompkop past op zowel Presta- als Schraderventielen en heeft een zeer handige ventiel-moersleutel geïntegreerd in het design. Hiermee kunnen Prestaventielkernen makkelijk vastgezet en verwijdert worden, wat ideaal is voor tubeless systemen. Door het Air Bleed System wordt het loskoppelen van het ventiel nog makkelijker. Door op de ABS-knop te drukken kan de druk tussen het ventiel en de band ontsnappen.

Voor meer informatie klik je op:
www.lezyne.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *