Wisselende weersomstandigheden trotseren met de ZO Jackets van VAUDE

De hybride fietsjacks van VAUDE zijn het hele jaar door functioneel

Ook in de wisselvallige herfst is fietsen een favoriete bezigheid voor veel Nederlanders. Maar: wat trek je nu aan? Ga je voor warme kleding omdat de ochtenden vaak ijzig koud zijn, is dit vaak in de middag alweer overbodig. Andersom kan wind een zonnige dag al snel in een koude veranderen. Bovendien blijft het weer tijdens een fietstocht zelden langdurig mooi. Speciaal voor deze wisselende dagen heeft VAUDE hybride fietsjassen: de ZO Jacket. Zowel voor dames als voor heren. Dus kom maar op met dat wisselvallige herfstweer!

Men’s Pro Insulation ZO Jacket – hybride fietsjack
Fietsers die het hele jaar fietsen, willen optimaal uitgerust zijn voor het wisselen van de seizoenen. Het VAUDE Men’s Pro Insulation ZO Jacket is hiervoor een hybride fietsjack uit het boekje: hij isoleert, beschermt tegen regen en wind en is bovendien in een paar handbewegingen omgetoverd in een vest. De combinatie van ademende en isolerende materialen zorgt ervoor dat vocht snel verdwijnt, terwijl hij je heerlijk warm houdt als de temperatuur keldert. De aparte materiaallagen zijn middels heatsealing met elkaar verweven om de best mogelijke bescherming te bieden tegen wind en kou; de reflecterende elementen maken je beter zichtbaar in de schemering en het donker. Dit alles maakt de Men’s Pro Insulation ZO Jacket een flexibele jas met uitstekende technische uitrusting.

Women’s All Year Moab ZO Jacket – bikejack met Zip-Off
Ook het gevoerde VAUDE Women’s All Year Moab ZO Jacket is een functioneel fietsjack voor het hele jaar en biedt de meest uiteenlopende weersomstandigheden het hoofd. Deze jas bestaat niet alleen uit een mix van materialen die bieden wat nodig is bij veeleisende tochten en temperatuurverschillen; hij is ook voorzien van een Zip-Off-functie. Hiermee zijn de mouwen af te ritsen waardoor een vest met frontritssluiting overblijft, die meer lucht bij het lichaam laat en bij warmere temperaturen voor een aangenaam draagcomfort zorgt.

Verder garanderen de snit van de jas, stretchpanelen en ademende zones aan de zijkanten extra bewegingsvrijheid en luchtcirculatie. Een isolerende eco-voering op de borst en bovenarmen zorgt voor warmte bij wind en koelere omstandigheden; de lange mouwen reiken tot op de polsen en manchetten en kraag sluiten nauw genoeg af om onaangename tocht tegen te gaan. De naden van het Women’s All Year Moab ZO Jacket worden met hoogfrequentie gelast en laten geen ongewenste wind of kou door. Een waterafstotende spatbescherming met reflecterende elementen op de onderrug rondt dit innovatieve jack af.

Milieuvriendelijke productie:
Om afval en verspilling van grondstoffen te voorkomen, worden voor beide ZO Jackets gerecyclede materialen gebruikt. Zo bestaat de isolatie uit een materiaalmix van gerecyclede PET-flessen en gebruikt koffiedik. Hiermee sparen we het milieu en vermijden we tegelijkertijd het gebruik van chemische geurremmers, doordat koffiedik nare geuren voorkomt door zijn antibacteriële werking. Verder zijn de Jackets voorzien van het VAUDE Green Shape-label, wat staat voor een milieuvriendelijk, functioneel product uit duurzame en bluesign®-gecertificeerde materialen.

Voor meer informatie klik je op:
https://www.vaude.com/nl-NL/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *