Dwars door de Drie Landen 2020

Van vrijdag 2 oktober tot zondag 4 oktober lanceert Broederlijk Delen haar gloednieuwe fietsevenement:”Dwars door de Drie Landen. Twee dagen lang gravelen of biken rond het Drielandenpunt bij Vaals.

Broederlijk Delen is een Belgische en dan met name Vlaamse stichting die zich inzet voor een duurzame wereld zonder ongelijkheid. Deze tweedaagse fietstocht vindt plaats rondom het Drielandenpunt, een mooie en uitdagende regio die relatief dichtbij ligt.

Traditioneel kan je bij de Dwars-fietsevents van Broederlijk Delen kiezen tussen een weg- of een MTB-route. Dwars door Drie Landen gaat voor een primeur door uit te pakken met een Gravelroute als derde optie. Drie verschillende parcours, telkens aangeboden in een lange of korte etappe, die niet in schoonheid voor elkaar moet onderdoen.

Net zoals bij de andere fietsevents van Broederlijk Delen engageert elke deelnemer zich om sponsorgeld in te zamelen voor de werking in het Zuiden. Een sportieve uitdaging koppelen aan een goed doel, voor velen een ideale combinatie.
Interesse om ook mee te fietsen? Kijk snel op www.dwarsdoordrielanden.be

Er zijn op moment van schrijven nog 20 plekken beschikbaar en staat de teller van opgehaald sponsorgeld op € 24.928

Met je inschrijving engageer je je om minstens 350 euro in te zamelen ten voordele van Broederlijk Delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *