Vrijdag 24 april Gravel-Workshop Komoot

Plan Betere Gravelroutes.
In afwachting van betere dagen kunnen we gelukkig nog steeds plannen maken voor de toekomst en elkaar inspireren om mooie avonturen op te zoeken. Samen met Gijs Bruinsma leer je hoe je Komoot gebruikt het maken van interessante gravelroutes.

Meld je aan voor deze workshop (in het Nederlands!) speciaal voor gravelliefhebbers, waarin je tips krijgt voor het maken van betere gravelroutes.
Voor miljoenen mensen is komoot de sleutel tot het buitenleven. Van avontuurlijke bike-packers en ervaren off-roaders tot beginners die net hun eerste racefiets hebben aangeschaft. Met komoot kan iedereen een geweldige buitenervaring plannen en beleven.

In de online workshop ‘Plan Betere Gravel Routes’ leer je hoe je komoot gebruikt voor het maken van mooie gravelroutes in Nederland. Gravel expert en pro-routebouwer Gijs Bruinsma geeft zijn tips voor het vinden van mooie off-road segmenten en hoe je die het beste aan elkaar verbindt.

Hij deelt zijn persoonlijke trucs voor het maken van betere gravel routes en we maken LIVE een nieuwe gravel route in de komoot routeplanner.
Ben jij een gravelliefhebber en ben je benieuwd hoe Gijs erin slaagt om zulke fraaie routes te maken? Meld je aan!

Na je registratie ontvang je informatie over de toegang tot de webinar.

Klik hier om je in te schrijven voor vrijdag 24 april:
https://www.eventbrite.co.uk/e/tickets-plan-betere-gravel-routes-102270564010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *