Spinergy GX wielen slechts 1495 gram

Spinergy is toegewijd aan spectaculaire wielen die rijprestaties verbeteren. De Spinergy GX-serie gravelwielen van slechts 1495 gram per set leveren goede prestaties dag in dag uit, waar u ook bent, ongeacht het terrein.

De nieuwe Spinergy GX voor de rustige wegen, het liefst onverhard. Met een interne breedte van 24 mm zijn deze ideaal voor 36-42 mm banden en compatibel met banden tot 54 mm. Deze lichtmetalen tubeless wielset weegt 1495 gram. Gebouwd met behulp van 24 gepatenteerde PBO-spaken voor en achter die elk terrein aankunnen dat je tijdens je volgende gravelavontuur tegenkomt.

Check out het filmpje hier onder:

Voor meer informatie klik je op:
https://www.spinergy.com/content/bicycle/gx-gravel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *