WTB presenteert de Radler, euh Raddler

WTB wil de geheel nieuwe Raddler gravelband introduceren als een agressiever alternatief voor het kleinere broertje, de  Riddler. Het nieuwe profiel heeft een grotere nophoogte en meer afstand tussen de noppen.

Tevens is meer hoogte aan de buitenste knoppen is toegevoegd in een poging om de tractie in los terrein te verbeteren. De duurzaamheid op lange termijn van het oorspronkelijke Riddler-profiel is ook verbeterd door het oppervlak van alle middelste en tussenliggende blokken te vergroten. Met een naam die voor zichzelf spreekt, combineert de Raddler de efficiëntie van een dicht op elkaar gestapelde centerlijn met de radicale tractie van de grove buiten-noppen.

Een semi-slick welke ontworpen is om het vertrouwen te vergroten terwijl de rijders de grenzen van het gravel rijden verleggen. 

Vijf jaar geleden werd het Riddler-profiel geïntroduceerd als een mountainbikeband met minimale midden-noppen gekoppeld aan flinke buiten-noppen om optimale trapefficiëntie te bieden zonder dat dit ten koste gaat van de tractie de bochten. 

Een jaar later is de Riddler-familie uitgebreid met een 700c-versie in zowel 37 mm en 45 mm breedte om tegemoet te komen aan de behoeften van cyclocross-, gravel- en bikepacking-fietsers.
De nieuwe Raddler is geïntroduceerd om de agressieve focus van het initiële mountaindesign te combineren met het gravelformaat van de beproefde Riddler.

De Raddler is beide verkrijgbaar in de maat 700c en een breedte van 40 of 44 mm. Zwarte of bruine zijwanden.

Voor meer informatie klik je op:
https://www.wtb.com/products/raddler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *