High end wielen van Ere Research

Trots presenteert Ere het nieuwe high end wielprogramma. De wielen zijn, net als het hele Ere gamma 100% intern ontwikkeld en ontworpen. Bij Ere Research staat innovatie en nieuwe technologische vooruitgang altijd al centraal.

Na twee jaar bandenontwikkeling zijn ze klaar voor de volgende stap en streven ze ernaar de gebruikerservaring van onze banden nog verder te verbeteren. De banden leveren alleen de optimale prestaties wanneer deze perfect samenwerken met de wielen. Het nieuwe assortiment Ere wielen is daarom compleet toegespitst op de Ere banden en andersom.

Alleen eigen onderdelen worden gebruikt om aan de Ere normen te voldoen op het gebied van prestaties, gewicht, aerodynamica en ervaring. De wielen zijn verkrijgbaar in drie verschillende modellen waarvan de Explorator geschikt is voor grave. De en Omnia is ontworpen voor verschillende disciplines zoals road, triatlon, gravel en cyclocross.

Voor wielen is de juiste aerodynamische vorm de sleutel om de laagst mogelijke windweerstand in combinatie met de hoogst mogelijke stijfheid te bereiken. Om dit succesvol aan te pakken, heeft Ere Research hun ervaring gebruikt met Formule 1-auto’s, waar de luchtstroom ook perfect geleid moet worden. Om de wielconstructie af te maken worden de aerodynamische Talon-spaken gemaakt van Zweeds staal van de beste kwaliteit.

Ere Explorator
Ere Explorator wielen zijn gemaakt voor dagelijks gebruik. De moderne en perfect gevormde aluminium velgen in combinatie met onze heavy-duty spaken en straight-pull naven maken deze wielset tot de echte werkpaarden van onze lijn. En met de lage prijs krijg je met deze wielen werkelijk waar voor je geld. De wielset is verkrijgbaar in 2 velghoogtes:

• De 30 mm-versies zijn ideaal voor dagelijkse training of off-road gravelfietsen. Ze zullen je zelfs goed van dienst zijn tijdens een race. De wielen zijn ongelooflijk stijf en robuust en zullen je laten denken: “rijd ik echt op aluminium wielen?”

De straight pull naven worden ondersteund door industrielagers en een cassettebody met 4 pallen. De naven kunnen worden geüpgraded met Japanse EZO industrie-lagers of zelfs keramische lagers. Ook zijn er cassettebody’s mogelijk van Sram XDR of Campagnolo, evenals, evenals retrofit-assen voor QR- of X15-fietsframes. De wielen worden geleverd met een binnenbreedte van 19 mm en bieden uitstekende stabiliteit voor banden tot 36c. De wielen zijn gebouwd met lichtgewicht ultrastijve Talon aero spaken. Dit alles maakt dat de wielen zeer aerodynamisch zijn met verbazingwekkende prestaties voor een lage prijs. De wielen zijn alleen geschikt voor schijfremmen. Beschikbaar in de kleuren ‘Albi’ en ‘Obscurus’.

Voor meer informatie klik je op: www.ereresearch.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *