Enervit in de Benelux vanaf 1 januari 2020

Het Italiaanse sportvoedingsmerk Enervit is vanaf 1 januari 2020 verkrijgbaar in de Benelux! Tehava gaat de exclusieve distributie op zich nemen en is trots op het feit dat zij dit toonaangevende sportvoedingsmerk mag toevoegen aan haar sportieve merkenportfolio. Enervit, dat haar ontwikkeling en productie volledig in eigen handen heeft, levert goede kwaliteit in de sportvoedingsmarkt.

Het Italiaanse Enervit is al ruim 40 jaar een gevestigde naam op het gebied van sportvoeding. Uniek is dat Enervit zelf ontwikkelt én produceert in haar eigen twee fabrieken in Italië. Daarnaast is het sportvoedingsmerk de sponsor van Ironman in Europa. Het spreekt voor zich dat Enervit dus superieur is in sportvoeding. Een merk als Enervit mag daarom niet ontbreken in één van de sportiefste (fiets)regio’s van Europa.

Enervit zelf kijkt er met veel enthousiasme naar uit om de Benelux markt te voorzien met haar sportvoeding. Ernesto Garcia Domingo, General Manager van Enervit geeft aan: “We gaan met veel enthousiasme aan de slag in de Benelux, een markt die zeer goed vertegenwoordigd is in de wielerhistorie en duursport in het algemeen. We zijn verheugd over het niveau van professionaliteit en passie dat we gevonden hebben in het Tehava team. Dit sluit perfect aan bij de missie en visie van ons bedrijf. We kijken ernaar uit om onze ruim 40-jarige ervaring en ons zeer brede assortiment aan te bieden aan honderdduizenden (recreatieve) sporters in de Benelux markt!”

Het jarenlange succes van de sportvoeding van Enervit is het resultaat van de voortdurende aandacht voor de behoeften van sporters. De continue productontwikkeling, technische innovatie en jarenlange investeringen in onderzoek is de basis van het succes.

Voor meer informatie klik je op:
https://www.enervit.com/en-uk/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *