Weg tussen de Sequoia’s in Zwift

Titans Grove is gearriveerd. Dit gedeelte is de keerzijde van de Fuego Flats en betreed een wereld van gigantische sequoia’s, met kleuren doordrenkte weiden en een paar rollende beklimmingen om je benen te testen. De lucht blijft fris, ongeacht de hoeveelheid warmte die u meebrengt.

Hoe ziet de nieuwe route eruit?
De natuur is koning in het Titans Grove. De uitbreiding is geïnspireerd op de Hoge Sierras, de thuisbasis van het wereldberoemde Sequoia National Park. Grote mammoetblokken en gigantische sequoia’s creëren een landschap dat enorm verschilt van al het andere in Watopia. Hier aankomen vanuit het centrum of de woestijnflats is een grote verademing.

Dit terrein klinkt vaag bekend …
Voor degenen met een record van Jarvis Island op hun Strava-feed, heb je gelijk. Het recreëren van dat gezonken bos stond altijd op onze takenlijst. Nu is het hier, in Watopia.

Oké, dus wat is er nieuw aan dit bos?
Om te beginnen de boswezens. Sommige kun je zien zonder verrekijker, en andere vereisen een nadere blik. Er is een Ranger-verblijfsgebied verscholen onder de sequoia’s. Paarse mirte planten en borrelende hete bronnen. De uitgeholde bomen omzoomd met schimmel zorgen voor een interessante reis.

Dieren klinken netjes. Maar hoe zit het met het terrein!
Laten we het hebben over asfalt. Titans Grove is een bochtig stuk lint met glooiende heuvels om je training wat pittiger te maken. Drie geleidelijke beklimmingen laten je stijgen samen met de bomen, met een maximale helling van 5%. 

Welkom in de buitenlucht.Ik ben geen berggeit. Zal ik deze overleven?
De beginnersvriendelijke beklimmingen bieden voldoende herstel – maar vraag om grote watt als je een Titans Grove KOM-jersey voor ogen hebt. Duik in de glooiende heuvels en zie hoe je vaart vooruit springt. Voltooi één ronde en u zult een hoogte van 158 m bereiken. Doe het 3x voor een solide training in minder dan een uur. 

Hoe kom ik bij Titans Grove.
Ga weg van het centrum naar Ocean Blvd. Ga onder de startboog en sla linksaf naar Ocean. Maak vervolgens de eerste afslag links om de woestijn in te gaan.

Zodra u de korte brug oversteekt, maakt u uw eerste weg rechts.Als je spawnt met het strand aan je linkerkant, ga dan onder de boog door en neem en neem je eerste twee links en dan rechts.Als je spawnt met het strand aan je rechterkant, maak je een U-bocht en neem je de eerste twee links en dan rechts.

Voor meer informatie over Zwift klik je op:
https://www.zwift.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *