Update FSA K-Wing AGX Stuur voor 2021

Sturen, deze kunnen bijna net zo goed een fiets definiëren als elk ander onderdeel. Gravelsturen zien er dan ook een heel stuk anders uit dan de conventionele racefiets sturen en variëren net zoveel als het terrein waarvoor ze ontwikkeld zijn.

Het FSA K-Wing AGX stuur is dan ook gebouwd met een volledige carbon UD-constructie wat zorgt voor een goed uitziend, comfortabel en responsieve set van koolstofvezels.

De FSA K-Wing is een zeer lichtgewicht stuur waarmee je vele comfortabele kilometers kunt afleggen en tegelijkertijd een bepaalde ‘bling’ factor toevoegt aan de voorkant van uw fiets.

Comfort is het allerbelangrijkste bij het rijden op gravel en dit stuur van FSA biedt een natuurlijker positie welke rijders zullen aanspreken die meer in de drops willen zitten.

Het stuur heeft gesculpte contactpunten voor de “hoods” en “drops” wat zorgt voor een verbetering van de ergonomie. Het compacte ontwerp zorgt ook voor meer comfort en zorgt dat je gemakkelijker kunt remmen zodra je onder in de beugels hangt.

Bovendien zorgt het flared (naar buiten lopende) stuur voor betere controle en ruimte bij het dalen. De extra brede interne kabelgroeven zijn compatibel met Shimano Di2-schakelgroepen. Het stuur heeft versterkte gestructureerde klemzones en een drop van 115 mm met 76 mm reach.

Kenmerken:
115 mm drop, 75 mm reach
Maten: 400 mm, 420 mm, 440 mm.
Nieuwe maten: 460 mm, 480 mm.

De adviesprijs voor het FSA K-Wing AGX stuur bedraagt € 314,-

Voor meer informatie klik je op:
https://shop.fullspeedahead.com/en/type/handlebars/handlebars/gravel/k-wing-agx-carbon-handlebar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *