Re-explore the Isaac Hadron Xplore

Oké, normaliter zetten we niet direct een bericht online als een Gravelbike met een nieuw kleurtje uitkomt. Maar deze Hadron konden we toch niet laten schieten. Autumn Bronze. Ziet er best gaaf uit, toch?

Net als de wielerwereld zitten ze bij Isaac niet stil. Wie fietst, is continu in beweging en gaat de uitdaging aan. Dat is waar we bij Isaac maar al te goed over nadenken. De succesvolle lichtgewicht aluminium gravelbike, de Hadron Xplore, is er opnieuw om de grootste uitdaging te trotseren. Ditmaal in een verrassend, nieuw en stijlvol kleurtje. Meet the Hadron Xplore Autumn Bronze.

Houd jij ook van ruige ritten over gravel- en zandpaden? Dan is de Hadron Xplore Autumn Bronze je beste metgezel. De populaire gravelbike van Isaac heeft bewezen een ware compagnon te zijn over deze offroad-paden. Dankzij zijn brede gravelbanden, krachtige schijfremmen, een licht aluminium frame en stijve carbon voorvork geeft deze gravelmonster jou de precisie en kracht die je nodig hebt om zowel de grootste uitdaging te trotseren, alsook veel fun te hebben!

Want dat is erg belangrijk. Dit keer wordt de Hadron Xplore gelanceerd in een nieuwe variant: Autumn Bronze. Deze kleur past mooi bij het decor van offroad-landschappen zoals zand, gravel en modder. Hiermee ga je samen met Isaac de uitdaging aan van de elementen en trotseer jij weer, wind en water op deze ijzersterke compagnon.

wil je weten wat wij van de Isaac Hadron Xplore vonden?
Check dan de review op: https://gravelracen.nl/?p=23

Helaas nog niet in de kleur Autumn Bronze maar wel in het sjieke Metallic groen. Owja en quanta kostda? De Isaac Hadron Xplore is er al vanaf € 1849,-

Voor meer info over Isaac klik je op:
https://www.isaac-cycle.com/nl_NL/p/fiets-hadron-autumn-bronze–grx-rx400-2×10/58061/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *