Soigneur presenteert The Global Cycling Guidebook

“A short distance away from Cusco, ancient capital of the Incan empire, lies the sacred valley of the Urumba river.” Zo begint een van de verhalen uit het boek Global Cycling Guidebook uit de Soigneur Travel Series. 

Fietsen is de beste manier om een ​​plek te leren kennen. Op de fiets reis je door steden die je anders nooit zou bezoeken en ontmoet je mensen die je anders nooit zou ontmoeten. Je ziet meer van het landschap dan je ooit te voet zou kunnen doen en krijgt er meer kennis van dan ooit tevoren in een auto. Hemingway zei het het beste. “Je moet de heuvels op zweten en ze afdalen.”

In de loop der jaren hebben de schrijvers en fotografen van Soigneur de hele wereld over gereisd. Van races in Rwanda tot luxe vakanties in Griekenland, citytrips naar ’s werelds grootste metropolen tot sportievelingen in het hooggebergte van Taiwan, ze hebben de wereld vanaf hun fietsen gezien.

In november wordt een speciale uitgave van Soigneur gepubliceerd, met 224 pagina’s van de meest inspirerende reisverhalen en foto’s van de bijdragers en ingebonden in een prachtig hardcover boek.

Het zal beschikbaar zijn voor de abonnees van Soigneur en in zeer beperkte hoeveelheden voor niet-abonnees.

Verzending begint op 20 november. Dus zoek je nog iets leuks voor een Sinterklaas surprise of voor de kerst. Dan is dit zeker de moeite waard. (Let wel, het boek is in het Engels. Maar dat is voor de meeste fietser geen barrière om het links te laten liggen.)

Voor meer informatie of om het boek te bestellen klik je op:
https://shop.soigneur.nl/en/global-cycling-guidebook.html

Voor meer informatie over Soigneur klik op:
https://soigneur.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *