GravelRacen.nl

Welkom op gravelracen.nl "Take a ride off the paved road".

Soigneur presenteert: Global Cycling Guidebook

14-11-2019
"A short distance away from Cusco, ancient capital of the Incan empire, lies the sacred valley of the Urumba river." Zo begint een van de verhalen uit het boek Global Cycling Guidebook uit de Soigneur Travel Series.


Nationale Selectie Veldrijden voor WB Tabor bekend

11-11-2019
Bondscoach Gerben de Knegt heeft vandaag de selectie veldrijden bekendgemaakt voor de wereldbeker in Tabor, Tsjechië. Deze vindt plaats op zaterdag 16 november.


Chris Akrigg op een Gravelbike? Crossroads.

07-11-2019
Voor degene die het afgelopen maand gemist hebben. Wat kun je nu eigenlijk allemaal op een gravelbike behalve gravel fietsen. Chris Akrigg neemt je mee op een reis vol verbazing.Van Nicholas Rowtag wint GIO erkenning

27-10-2019
De Rowtag, een titanium GravelRacer van Nederlandse bodem, heeft afgelopen maand een GIO 2019 ekenning mogen ontvangen. GIO staat voor Goed Industrieel ontwerperp

Enervit in de Benelux vanaf 1 januari 2020

23-10-2019
Het Italiaanse sportvoedingsmerk Enervit is vanaf 1 januari 2020 verkrijgbaar in de Benelux! Tehava gaat de exclusieve distributie op zich nemen en is trots op het feit dat zij dit toonaangevende sportvoedingsmerk mag toevoegen aan haar sportieve merkenportfolio.


Sigma Aura Wettelijk goedgekeurde verlichting

22-10-2019
Sigma Sport introduceert drie innovatieve koplampen in de wettelijk goedgekeurde verlichtingsserie Aura! De nieuwe, USB oplaadbare koplampen Aura 35, 45 & 80 Lux maken het Aura-verlichtingsprogramma compleet.De meest Bad-Ass Gravelbike tot nu toe?

18-10-2019
Dat zou in onze ogen dan de Bombtrack Hook ADV moeten zijn. Een radicale gravelbike met een stalen frame, voorvering en dropper post. Wat er nog meer op zit?

Probeer de Kickr Bike als eerste in de Benelux

15-10-2019
Wahoo Fitness Benelux geeft door middel van een serie evenementen iedereen de kans om de nieuwe Kickr Bike uit te proberen. De nieuwe trainer verschijnt volgend jaar pas in de winkel maar trouwe fans kunnen alvast een voorproefje wagen.
Nieuwe Lezyne Femto USB Drive verlichting

23-09-2019
De donkere maanden komen er weer aan en goede fietsverlichting is dan onmisbaar. Gelukkig is daar de nieuwe Y13 LED collectie van Lezyne! Elk jaar verbetert Lezyne haar toonaangevende LED collectie.

Nieuwe Sigma ID. Free & ID Tri.

16-09-2019
Met de introductie van twee nieuwe high end GPS multisport sporthorloges wordt het assortiment iD.S van Sigma Sport verder uitgebreid. De iD.Tri is speciaal voor de triatlon ontwikkeld, terwijl de iD.Free als veelzijdig multi-sporthorloge geschikt is voor vele sporten.


Nieuwe Giant Revolt GravelBikes in aluminium

09-09-2019
Daar waar de Giant Revolt afgelopen jaar alleen nog in carbon te verkrijgen was, is deze lijn nu uitgebreid met een hoogwaardige aluminium versie wat gravel rijden toegankelijker maakt voor meer rijders.Wahoo presenteert de ultieme indoor trainer

05-09-2019
Wahoo Fitness kondigt de KICKR BIKE aan. Deze is nieuwe smart trainer is gebaseerd op de bestaande lijn indoor fietstrainers en accessoires en combineert het beste van Wahoo in één product.

 

Cannondale's innovatieve wielsensor en app

27-08-2019
Cannondale lanceerde afgelopen zomer de Cannondale wielsensor en app. De sensor wordt via bluetooth gekoppeld aan de Cannondale-App
€ 5500 voor een GravelRacer!? Die's maf!

15-08-2019
Nou ja, echt maf zijn ze bij Trek nu ook weer niet maar met de Checkpoint SL7 laten ze zien wat bijna het maximale is wat uit een Carbon gravelframe te halen is.
Sneak Peek: Pilot Scram GravelRacer

09-08-2019
Een titanium gravelracer van Nederlandse bodem? Toen we hier lucht van kregen besloten om via het kelderraampje van Pilot naar binnen te sluipen en na een paar snelle foto's weer weg te wezen.


Weg tussen de Sequoia's in Zwift

03-08-2019
Eigenlijk is het nog veel te mooi weer om in Zwift te fietsen maar om voor de natte dagen de nieuwe weg te verkennen trappen we een rondje door de nieuwe weg in Watopia, Titans Grove. Een wereld van gigantische Sequoia's.


 Eerste Cube Cross Race 2020 modellen Leverbaar

16-07-2019
Het nieuwe 2020 seizoen moet nog beginnen, maar CUBE is er op tijd bij. De eerste modellen uit de nieuwe collectie zijn namelijk nu al leverbaar. Het gaat om de CUBE Cross Race en Cross Race Pro, precies op tijd voor het nieuwe cyclecross seizoen.Trek Fandag 2019,  17 augustus Harderwijk

16-07-2019
Zaterdag 17 augustus organiseert Trek Benelux de jaarlijkse Trek Fandag in Harderwijk. Voorheen beter bekend als de Trek World consumentendag.
Trek introduceert de nieuwe Crockett

08-07-2019
De Crockett is een volbloed wedstrijdfiets. Soepel, snel en licht, maar ook bereikbaar voor een breed publiek. De verborgen spatbordaansluitingen en ruimte voor banden tot 38 mm betekenen dat deze fiets veelzijdig inzetbaar is.  Een veldrit wedstrijd rijden en de dag erna ontspannen gravel rijden is wat de Crockett jouw biedt.