GravelRacen.nl

Welkom op gravelracen.nl "Take a ride off the paved road".

Waar GravelRacen komend weekend?

08-11-2019
Het Toertochtenseizoen is momenteel volop in gang en flink aantal van deze tochten zijn leuk om op de gravelracer te doen. Voor komend weekend hebben we een kleine selectie van Toertochten welke ons leuk lijken om op de GravelRacer te rijden.
Lees verder:

Chris Akrigg op een Gravelbike? Crossroads.

07-11-2019
Voor degene die het afgelopen maand gemist hebben. Wat kun je nu eigenlijk allemaal op een gravelbike behalve gravel fietsen. Chris Akrigg neemt je mee op een reis vol verbazing.
Lees verder:


Johnny Hoogerland wint bij Stormachtig weer

03-11-2019
De ex-prof wielrenner nam gisteren de eerste plaats bij de Katwijk Fietst Strandrace. Jasper Ockeloen, welke vorige 2 edities gewonnen had, ging voor een hattrick maar bleef steken op de vijfde plaats. Ramses Bekkenk werd tweede.
Lees verder:


Review: Indoor fietsen met de Wahoo Kickr Climb

31-10-2019
Nu de herfst in volle gang is en het 's avonds alweer vroeg donker is, draait de Wahoo Kickr Snap weer lekker zijn rondjes. Maar met het monteren van de Kickr Climb wordt de indoor-experience weer wat groter gemaakt.
Lees verder:


Strandrace seizoen weer in volle gang

28-10-2019
De derde strandrace zit er al weer op en afgelopen zondag stond Hoek van Holland-Den Helder-Hoek van Holland op de lijst. Deze werd gewonnen door Coen Vermeltfoort. Op zoek naar een kalender?
Lees verder:


Van Nicholas Rowtag wint GIO erkenning

27-10-2019
De Rowtag, een titanium GravelRacer van Nederlandse bodem, heeft afgelopen maand een GIO 2019 erkenning mogen ontvangen. GIO staat voor Goed Industrieel ontwerp
Lees verder:
Enervit in de Benelux vanaf 1 januari 2020

23-10-2019
Het Italiaanse sportvoedingsmerk Enervit is vanaf 1 januari 2020 verkrijgbaar in de Benelux! Tehava gaat de exclusieve distributie op zich nemen en is trots op het feit dat zij dit toonaangevende sportvoedingsmerk mag toevoegen aan haar sportieve merkenportfolio.
Lees verder:


Sigma Aura Wettelijk goedgekeurde verlichting

22-10-2019
Sigma Sport introduceert drie innovatieve koplampen in de wettelijk goedgekeurde verlichtingsserie Aura! De nieuwe, USB oplaadbare koplampen Aura 35, 45 & 80 Lux maken het Aura-verlichtingsprogramma compleet.
Lees verder:
De meest Bad-Ass Gravelbike tot nu toe?

18-10-2019
Dat zou in onze ogen dan de Bombtrack Hook ADV moeten zijn. Een radicale gravelbike met een stalen frame, voorvering en dropper post. Wat er nog meer op zit?
Lees verder:
Probeer de Kickr Bike als eerste in de Benelux

15-10-2019
Wahoo Fitness Benelux geeft door middel van een serie evenementen iedereen de kans om de nieuwe Kickr Bike uit te proberen. De nieuwe trainer verschijnt volgend jaar pas in de winkel maar trouwe fans kunnen alvast een voorproefje wagen.
Lees verder:


Review: Op pad met de Canyon Grail CF SL 8.0 DI2

25-09-2019
De heilige graal van het gravelracen? De naam zou je er wel op attenderen. Maar dat het een dikke bike is voor snelle paden is zeker. Wij namen hem mee voor enkele 100 km graveltochten.
Lees verder:


Nieuwe Lezyne Femto USB Drive verlichting

23-09-2019
De donkere maanden komen er weer aan en goede fietsverlichting is dan onmisbaar. Gelukkig is daar de nieuwe Y13 LED collectie van Lezyne! Elk jaar verbetert Lezyne haar toonaangevende LED collectie.
Lees verder:Lees verder op de volgende pagina: