GravelRacen.nl

Welkom op gravelracen.nl "Take a ride off the paved road".

Review: Op pad met de Evoc 10CCL
25-11-2019
Een tijdje geleden reden we al rond met de 3 Liter Evoc Heuptas maar nu de dagen frisser worden en we graag wat extra opbergruimte hebben klopten we aan bij Evoc. We gingen op pad met de Evoc 10 CC L Rugzak.
Lees verder:Waar GravelRacen komend weekend?
22-11-2019
Voor komend weekend staan er weer een aantal toertochten de kalender welke geschikt zijn voor de gravelracer. zin om eens een TT mee te pakken? 
Lees verder:Review:  Dagrijverlichting met de Lezyne Femto USB Drive
18-11-2019
Het is vroeg in de ochtend, de zon is net op en het is een mistige druilerige herfstdag. Niet al te veel zicht om gezien te worden. Dus een lampje achterop als dagrijverlichting niet eens zo raar. Hiervoor monteren we de Lezyne Femto USB Drive. 
Lees verder


Podiomplaats voor Bekkenk in Petten
18-11-2019
Geen strand als asfalt tijdens de strandrace in Petten en waar de laatste weken grote waaiers over het strand reden was het vandaag dus ieder voor zich. Een kolfje naar de hand van Bekkenk die het liefst zware omstandigheden heeft en weinig op heeft met koerstactiek.
Lees verder:


Soigneur presenteert: Global Cycling Guidebook
14-11-2019
"A short distance away from Cusco, ancient capital of the Incan empire, lies the sacred valley of the Urumba river." Zo begint een van de verhalen uit het boek Global Cycling Guidebook uit de Soigneur Travel Series.
Lees verder:Nationale Selectie Veldrijden voor WB Tabor bekend
11-11-2019
Bondscoach Gerben de Knegt heeft vandaag de selectie veldrijden bekendgemaakt voor de wereldbeker in Tabor, Tsjechië. Deze vindt plaats op zaterdag 16 november.
Lees verder:SKS Test en Houd Actie
11-11-2019
Ook weer in 2019 is SKS, bekend van de spatborden, begonnen met een test en houd actie. Klik op ondestaande link om je aan te melden en kies wat je wilt testen en wie weet wordt jij gekozen.

Klik op deze link of op het plaatje om je aan te melden


Waar GravelRacen komend weekend?

08-11-2019
Het Toertochtenseizoen is momenteel volop in gang en flink aantal van deze tochten zijn leuk om op de gravelracer te doen. Voor komend weekend hebben we een kleine selectie van Toertochten welke ons leuk lijken om op de GravelRacer te rijden.
Lees verder:

Chris Akrigg op een Gravelbike? Crossroads.

07-11-2019
Voor degene die het afgelopen maand gemist hebben. Wat kun je nu eigenlijk allemaal op een gravelbike behalve gravel fietsen. Chris Akrigg neemt je mee op een reis vol verbazing.
Lees verder:


Johnny Hoogerland wint bij Stormachtig weer

03-11-2019
De ex-prof wielrenner nam gisteren de eerste plaats bij de Katwijk Fietst Strandrace. Jasper Ockeloen, welke vorige 2 edities gewonnen had, ging voor een hattrick maar bleef steken op de vijfde plaats. Ramses Bekkenk werd tweede.
Lees verder:


Review: Indoor fietsen met de Wahoo Kickr Climb

31-10-2019
Nu de herfst in volle gang is en het 's avonds alweer vroeg donker is, draait de Wahoo Kickr Snap weer lekker zijn rondjes. Maar met het monteren van de Kickr Climb wordt de indoor-experience weer wat groter gemaakt.
Lees verder:


Strandrace seizoen weer in volle gang

28-10-2019
De derde strandrace zit er al weer op en afgelopen zondag stond Hoek van Holland-Den Helder-Hoek van Holland op de lijst. Deze werd gewonnen door Coen Vermeltfoort. Op zoek naar een kalender?
Lees verder:


Van Nicholas Rowtag wint GIO erkenning

27-10-2019
De Rowtag, een titanium GravelRacer van Nederlandse bodem, heeft afgelopen maand een GIO 2019 erkenning mogen ontvangen. GIO staat voor Goed Industrieel ontwerp
Lees verder:Lees verder op de volgende pagina: