GravelRacen.nl

Welkom op gravelracen.nl "Take a ride off the paved road".

Enervit in de Benelux vanaf 1 januari 2020

23-10-2019
Het Italiaanse sportvoedingsmerk Enervit is vanaf 1 januari 2020 verkrijgbaar in de Benelux! Tehava gaat de exclusieve distributie op zich nemen en is trots op het feit dat zij dit toonaangevende sportvoedingsmerk mag toevoegen aan haar sportieve merkenportfolio.
Lees verder:

Sigma Aura Wettelijk goedgekeurde verlichting

22-10-2019
Sigma Sport introduceert drie innovatieve koplampen in de wettelijk goedgekeurde verlichtingsserie Aura! De nieuwe, USB oplaadbare koplampen Aura 35, 45 & 80 Lux maken het Aura-verlichtingsprogramma compleet.
Lees verder:De meest Bad-Ass Gravelbike tot nu toe?

18-10-2019
Dat zou in onze ogen dan de Bombtrack Hook ADV moeten zijn. Een radicale gravelbike met een stalen frame, voorvering en dropper post. Wat er nog meer op zit?
Lees verder:


Probeer de Kickr Bike als eerste in de Benelux

15-10-2019
Wahoo Fitness Benelux geeft door middel van een serie evenementen iedereen de kans om de nieuwe Kickr Bike uit te proberen. De nieuwe trainer verschijnt volgend jaar pas in de winkel maar trouwe fans kunnen alvast een voorproefje wagen.
Lees verder:

Review: Op pad met de Canyon Grail CF SL 8.0 DI2

25-09-2019
De heilige graal van het gravelracen? De naam zou je er wel op attenderen. Maar dat het een dikke bike is voor snelle paden is zeker. Wij namen hem mee voor enkele 100 km graveltochten.
Lees verder:


Nieuwe Lezyne Femto USB Drive verlichting

23-09-2019
De donkere maanden komen er weer aan en goede fietsverlichting is dan onmisbaar. Gelukkig is daar de nieuwe Y13 LED collectie van Lezyne! Elk jaar verbetert Lezyne haar toonaangevende LED collectie.
Lees verder:


Waar GravelRacen aanstaande zondag?

18-09-2019
Voor komende zondag staan er 2 gravelevenementen op het programma. De Mergel Heuvelland 2 Daagse organiseert een 80 km graveltocht en voor de tweede maal start de Strade Bianche "Peel en Hei" vanuit Asten.
Lees verder:


Nieuwe Sigma ID. Free & ID Tri.

16-09-2019
Met de introductie van twee nieuwe high end GPS multisport sporthorloges wordt het assortiment iD.S van Sigma Sport verder uitgebreid. De iD.Tri is speciaal voor de triatlon ontwikkeld, terwijl de iD.Free als veelzijdig multi-sporthorloge geschikt is voor vele sporten.
Lees verder:

Review: Op pad met de VeeTire Rail DCC 40 mm

13-09-2019
Gravelbanden met een snel profiel, voldoende grip en 40 mm breed zien we steeds vaker op de paden. Niet zo raar eigenlijk, want je krijgt net dat beetje extra comfort op je bike. Wij gingen op pad met de VeeTire Rail.

Lees verder:


Review: Je fiets op slot met de Masterlock Street Cuff

10-09-2019
Stel: Je bent op vakantie, wilt een dorpje bezoeken en gaat samen met je partner en fiets er op uit. Nu wil je natuurlijk wel je stalen ros veilig, en een beetje in de kijker, wegzetten. Wij werpen een blik op de Street Cuff van Masterlock.
Lees verder:

Nieuwe Giant Revolt GravelBikes in aluminium

09-09-2019
Daar waar de Giant Revolt afgelopen jaar alleen nog in carbon te verkrijgen was, is deze lijn nu uitgebreid met een hoogwaardige aluminium versie wat gravel rijden toegankelijker maakt voor meer rijders.
Lees verder:


Druk weekend voor de Gravelracers
07-09-2019
Wie komend weekend een georganiseerde graveltocht wil rijden hoeft niet ver te zoeken. Er worden er maar liefst 3 georganiseerd: Nijverdal, Arnhem en Banholt.
Lees verder:Wahoo presenteert de ultieme indoor trainer

05-09-2019
Wahoo Fitness kondigt de KICKR BIKE aan. Deze is nieuwe smart trainer is gebaseerd op de bestaande lijn indoor fietstrainers en accessoires en combineert het beste van Wahoo in één product.
Lees verder:


Review: Onderweg met de Cube Pure Ten rugzak

02-09-2019
Een paar weken geleden gingen we op pad met een heuptas met 3 liter volume. Maar wat als je nu iets meer mee wilt nemen maar geen weekendtas nodig hebt. Wij gingen op pad met de 10 liter Cube Pure Ten rugzak.
Lees verder:


Review: Op pad met het Easton EA 70 AX Gravelstuur

29-08-2019
De Gravel-Koning, zoals hij ook wordt genoemd door Easton, is een onderdeel van de Gravel- en Adventure lijn. Met 16 graden uitlopende en niet al te diepe drops ideaal voor het onverharde pad. Om het af te maken monteren we deze met een EC70 carbon stuurpen en EA70 zadelpen. 
Lees verder:

Lees verder op de volgende pagina