Archief per maand: april 2020

Vrijdag 24 april Gravel-Workshop Komoot

In afwachting van betere dagen kunnen we gelukkig nog steeds plannen maken voor de toekomst en elkaar inspireren om mooie avonturen op te zoeken. Samen met Gijs Bruinsma leer je hoe je Komoot gebruikt het maken van interessante gravelroutes.

De onderlaag bekijken van Megmeister Drynamo

Ook de wereld van de onderkleding staat niet stil. Megmeister, een Nederlands bedrijf van Jos Ruiterman, stuurde ons op pad met het Drynamo ondershirt. Een shirt die geen vocht zou vasthouden. We gaan het zien.

Giro lanceert de nieuwe Sector Off-Road schoenen

Giro Sport Design kondigde afgelopen week de gloednieuwe Sector off-road fietsschoenen aan voor mannen en vrouwen. Een combinatie van een verstevigde Synchwire bovezijde. Dubbele Boa sluiting met een dubbelen rubberen buitenzool.

Cyclo of Gravel? Op pad met de Canyon Inflite CF SL 8.0

Zo nu en dan wordt ons de vraag gesteld:”Wat is nu het verschil tussen een cyclocrosser en een gravelracer?” Om dat verschil nu eens goed te merken klopten we aan bij Canyon en gingen op pad met de Canyon Inflite CF SL 8.0. Een cyclocrosser pur sang.

Rondjes draaien met de Spinergy GX gravel wielen

Bikers die in de jaren 90 al actief waren op de fiets denken bij de naam Spinergy meestal an de wilde 8 spaaks carbon wielen voor mountain- en roadbikes. Dikke naven met nylon spaken. Uit beeld geraakt maar sinds een paar jaar met een terugkomst bezig. Spinergy verzag ons van een custom gekleurde set met Nederlandse vlag in de spaken. Tijd om de paden op te gaan.

Blijf veilig, houdt afstand

Op dit moment mogen we nog lekker rijden over de paden. Maar het verzoek is om hier toch wat meer afstand te houden dan 1,5 meter. Dit is bij een vaartje van 20 km/u echt aan de korte kant.
Stay safe and ride on.